Cautare

408 de rezultate pentru "daniela raduicaimagesstoriespetx gif" (8.23 secunde)
PSD Constanta ramane insa constant in ceea ce priveste Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, unde este sustinuta Daniela Turcanu, la Directia Sanatate Publica - Camelia Ciobotaru, la Directia Sanitar Veterinara - Geronimo Branescu, in timp ce la Autoritatea Rutiera Romana s-a revenit asupra propunerii initiale:
Cel care s-a aratat nemultumit de felul in care merg lucrurile in alianta a fost Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, si nu presedintele ales - Daniela Popa.
Decizia de concediere a angajatilor Corpului de Control al Primului-Ministru a fost luata dupa ce acestia nu au primit, din partea premierului Emil Boc, votul de incredere, decizia premierului fiind pusa in aplicare de SGG, a declarat marti seful SGG, Daniela Andreescu.
Locuintele sunt de categoria D, ca importanta, pentru ca sunt mici“, a declarat Daniela Lazar, arhitect. Saptamana trecuta, firma Conversmin a tinut o noua licitatie pentru construirea caselor familiilor din Ocne care trebuie mutate.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
Fostul director executiv al DMSPS, Daniela Dragomir, a plecat la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (foto), actual director general adjunct la DGASPC, inca nu a fost numita in functie.
"Aceasta campanie se va desfasura in prima sambata a fiecarei luni", a spus Daniela Balseanu, purtatoare de cuvant la APM Olt.
Onorius Barsan - Unitatea Fitosanitara, Bogdan Valsan (sustinut de social-democrati) - Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Daniela Turcanu-Carutiu - Directia Judeteana Pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural aNational, Geronimo Braescu - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Cristina Samoila - la Casa Judeteana de Pensii, George Visan - Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie, Mihaela Ristea - Autoritatea Judeteana de Plati Sociale, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmului, Stefan Popa - Unitatea de Ameliorare si Reproducere in Zootehnie, Sanda Gabriela Radu - Biroul de Renta Viagera, Mircea Chirpala - Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor.
Totusi, se pare ca Daniela Dobrin, cea care a ocupat functia de conducere la AJOFM Dolj, va prelua fraiele Directiei.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Emilian Cutean a fost trimis in judecata, in 2006, alaturi de Mihaela Daniela Sbarcea, sub acuzatia de efectuare a unor operatiuni financiare incompatibile cu functia si abuz in serviciu, respectiv, complicitate la aceste infractiuni.
Timp de o luna, de la investirea in functie, noii directori coordonatori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Marius Cobanu si Daniela Neagu, au avut o "recolta bogata" in ceea ce priveste amenzile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
800 lei", ne-a comunicat Daniela Neagu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta. Cea mai mare amenda a incasat-o societatea "Rodis" SRL, care va scoate din buzunare 10.
800 de lei, pentru incalcarea unor prevederi legale", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Daniela Neagu (foto), director-coordonator-adjunct la ITM Constanta.
La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
Primele semne de schimbare la fata a PC au fost date odata cu parasirea sefiei partidului de catre Daniela Popa, semnatarul aliantei cu PSD.
Locul de deputat in Colegiul 19 Bucuresti a devenit vacant dupa demisia Danielei Popa (PC), numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Daniela Popa a demisionat din Parlament in 1 februarie. Urnele se vor inchide la ora 21.00.
Dar in plan relativ, victoria lui Teo aduce inca un transfer de parlamentar de la opozitie catre putere, pentru ca fotoliul cucerit apartinuse deputatei PC Daniela Popa.
• Despre ministrii Sanatatii, Daniela Bartos, Ovidiu Branzan si Mircea Beurean nu se mai aude nimic, de ani de zile.
google-analytics.com